Tel: 0723.50.79.50 / 0722.69.46.40

Retea de magazine si depozite de materiale de constructii.


Servicii Vasion

Gama de produse comercializate in reteaua Vasion acopera necesitatile clientilor de la materiale de constructii, instalatii, amenajari interioare si exteriare pana la  cele pentru scule si unelte.

In afara de acestea, clientii Vasion beneficiaza de numeroase servicii, de la consultanta specializata pana la comenzi speciale, transport si service.


  Transport asigurat

 

 

 

Ati gasit produsele de care aveti nevoie pentru constructia, renovarea sau amenajarea casei dumneavoastra! Nu trebuie sa va faceti griji in privinta modului de transport al acestora. Cu mijloace de transport potrivite si specializate (masini echipate cu macara si/sau motostivuitor) oferim livrare si descarcare (cand se livreaza cu masini specializate), pe raza localitatii, pentru produsele cumparate din magazinele noastre, in 48h din momentul achitarii facturii. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la domiciliul clientului si durata pentru livrare.

*Serviciu supus unor termene si conditii.

Detalii suplimentare despre acest serviciu puteti obtine din magazinele noastre sau sunand la sediul central Vasion.


Consultanță gratuită

 

 

 

Va oferim consultanta tehnica gratuita pentru proiectele sau constructiile pe care dumneavoastra le aveti in derulare, in calculul necesarului de material, a consumurilor specifice, in alegerea potrivita pentru dumneavoastra, cat si in metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.

Acest serviciu este oferit atat de agentii care se deplaseaza la client cat si in magazinele noastre.


 Solutii de finantare - Rate

 

 

 

Punem la dispozitia clientilor posibilitatea de achizitionare a produselor dorite mult mai usor. In rate, prin credite de consum oferite de BRD Finance, Card Avantaj si BT Direct.

Pentru mai multe detalii, clic AICI.


Comenzi speciale

 

 

 

Vasion ofera clientilor posibilitatea comandarii produselor, chiar daca acestea nu se afla in stoc. Clientii vor fi anuntati in momentul in care produsele comandate ajung in magazin.


Colorare vopsele si emailuri

 

 

 

Oferim clientilor posibilitatea de a alege nuanta dorita pentru vopsele lavabile, emailuri, dintr-o paleta de sute de culori, totul fiind gata in cateva minute.

*Serviciu disponibil doar in magazinele: Showroom (inclusiv colorare emailuri), Baumarket, 9 Mai, Onesti 2, Comanesti 2 si Tg. Ocna.


 

 
Meniu
 
 
Noutati
 
 
Newsletter
Aboneaza-te la newsletterele VASION.ro
Nume
Email
 
 
Despre Vasion

Infiintata in anul 1992, cu obiect principal de activitate comertul cu materiale de constructii, Vasion s-a dezvoltat continuu pe plan local, desfasurandu-si activitatea prin depozite si magazine pozitionate aproape de clienti.

Vasion detine o retea de 23 magazine si 6 depozite, amplasate in principalele orase din judetul Bacau.


Camere LIVE in Bacău

LIVE - Stefan cel Mare

LIVE - Piața Centrală Bacău

LIVE - Calea Republicii Bacău


Parteneri:

 
© 2008 Vasion Toate drepturile rezervate by Xcommerce