Comandă online de minim 300 lei și ai transport gratuit până pe 31 august! Consultă aici regulamentul campaniei. Spor la cumpărături!

Campanie transport gratuit pentru comenzi online mai mari de 300 lei

Perioada de desfasurare va fi 2 august – 31 august 2022, campania fiind conditionata de stocul disponibil in magazin al produselor participante din fiecare magazin al Organizatorului. Simpla plasare a comenzii nereprezentand confirmarea stocului, acesta urmand a fi confirmat ulterior de catre operatorul magazinulului online.

Campania se desfăşoară online pe site-ul Organizatorului, doar in sistemul Click & Delivery (acest sistem presupune comandarea produselor cu livrare la domiciliu, conform condițiilor disponibile la adresa www.vasion.ro). Prezenta Campanie nu se aplica pentru achizitiile din magazinele fizice ale Organizatorului.

După data încheierii Campaniei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate si nu isi mai asuma nicio obligație in legătura cu orice circumstanța care ar putea eventual conduce la concluzia actualității sau continuării Campaniei.

La această campanie pot participa persoane fizice având capacitate deplina de exercițiu sau persoane juridice, clienţi ai comenzilor Click & Delivery plasate in perioada de desfasurare a campaniei pe www.vasion.ro.

Livrarea prin curier

Livrarea comenzilor prin curier (Urgent Cargus) se efectueaza in urmatoarele conditii: greutate maxima de 100 kg/comanda si 30 kg/item, niciuna din laturile unui produs sa nu depaseasca 300 cm.
Livrarea comenzilor prin curier (Urgent Cargus) se efectueaza Door to Door, iar clientii sunt informati de statusul livrarii prin SMS si telefonic.

EXCEPŢII

Nu fac obiectul prezentei campanii:
• transportul de marfă care necesită utilizarea autovehiculului prevăzut cu macara;
• produsele grele/voluminoase (ciment, var, BCA, cărămidă, bolțari, pavaj, plasa sudata, polistiren, otel beton, produse prefabricate din lemn,gresie, faianta)
• produsele inflamabile;
• produsele cu masura variabila (produse cu vanzare la metru);
• produsele disponibile la comanda in magazin;
• produsele perisabile (plante, seminte, bulbi etc.)
• produsele care nu sunt disponibile prin livrarea la domiciliu;
• transportul expres/programat.


Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat