BANDA AUTOADEZIVA ALUMINIU SI BUTIL BUTYBAND PENTRU ACOPERISURI Mareste

Produs nou

Bandă autoadezivă formată dintr-un strat de cauciuc butilic, protejat la exterior de o folie din aluminiu. Generalități: aderență excelentă pe suprafețe netede, neporoase.

Detalii

BANDA AUTOADEZIVA ALUMINIU SI BUTIL BUTYBAND PENTRU ACOPERISURI

Vedeti mai jos preturile si variantele de produs sau click pe butonul "Alege varianta" pentru a vedea tipurile de produs si preturile acestora!

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.

Bandă autoadezivă formată dintr-un strat de cauciuc butilic, protejat la exterior de o folie din aluminiu. Generalități: aderență excelentă pe suprafețe netede, neporoase.

Detalii

 
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Descriere produs

Informatii

 Este ușor de modelat. Excelentă rezistență la condițiile atmosferice şi la apă. Pentru etanşare şi îmbinare pe sticlă, oţel, plexiglas, policarbonat, lemn, aluminiu, PVC. Poate fi aplicat și în construcții pe guri de aerisire și ventilație, acoperişuri, hornuri, luminatoare.

AVANTAJE:

- rezistent la rupere;
- aplicare la rece;
- aderență excelentă la temperaturi scăzute;
- impermeabil și etanşare.

Datorită rezistenței foarte mari la intemperii şi apă este recomandată pentru izolarea acoperişurilor/teraselor necirculate, luminatoarelor, ferestrelor de mansardă; ideală pentru izolarea rilor dintre acoperiș și coşul de fum, invelitoarea acoperişului sau burlane; se recomanda pentru protectia cărămizilor, marginilor acoperişului şi altor terminații.

Nu conține bitum şi e foarte rezistentă la variații de temperatură. După aplicare rezistă la temperaturi cuprinse între -30° / +90°C.
Este foarte rezistentă la îmbătrânire şi la razele UV.

MOD DE UTILIZARE: Suprafața trebuie să fie curată, uscată, degresată şi fără praf. Particulele libere rămase se îndepărtează cu o perie sau o pensulă. Temperatura de aplicare: 0° ÷ +40°C.
Pentru o aplicare între 0°C și +5°C, asigurați-vă că înghețul sau condensul sunt absente pe suprafaţă. În cazul suporturilor poroase, este recomandabil să pretrataţi suprafața. Alegeți cea mai potrivită lăţime şi finisaj metalic al benzii de etanşare. Derulați banda până când se atinge lungimea dorită. Nu sunt necesare instrumente speciale pentru a instala această bandă de etanşare.
Se taie banda la lungimea dorită şi se îndepărtează folia de protecție. Se presează imediat după aplicare, utilizând o cârpă uşor umedă şi apăsând cu fermitate banda.
ATENTIE! Pentru o aderență optimă se vor îndepărta golurile de aer. Pentru lipirea mai multor făşii una peste alta, se asigură o suprapunere de minimum 50 mm şi se presează marginile cu fermitate.

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat