Politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal - Vasion.ro

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE (pentru afişare pe pagina web sau în cazul colectării datelor prin formulare on-line)

SC VASION SRL, avand sediul social in Bacau, str. Bradului, nr. 51, judetul Bacau, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bacau sub nr.J04/862/1992, avand CUI RO992154, este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 15025/2009

Pentru că faci parte din comunitatea clienților SC VASION SRL trebuie să știi că responsabilitatea noastră în această relație implică și modul în care avem grijă de datele tale personale. Prin urmare, începând cu data de 25 mai 2018, ne vom alinia la standardele europene în vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date stipulate în Regulamentul 2016/679/UE.

Acum, este un moment potrivit să îți explicăm câteva aspecte importante.

Termeni in intelesul Legii 677/2001:

- date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

- prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Scopul prelucrării datelor personale:

Așa cum știi, prelucrăm datele tale cu caracter personal în scop contractual și legal. Temeiul prelucrării este constituit din contractul de furnizare și prevederile legale aplicabile. Astfel, pentru a facilita desfășurarea activităților aflate în legătură cu contractul și/sau în vederea îndeplinirii obligațiilor legale, comunicăm aceste date către autorități și instituții publice.

Datele tale personale sunt prelucrate pe toată durata contractuală, până la expirarea obligațiilor contractuale și a termenelor de arhivare. Mai exact noi, la SC VASION SRL, prelucrăm datele personale în următoarele scopuri:

- îndeplinirea obligațiilor și drepturilor ce decurg din contractul cu tine
- realizarea unor interese legitime SC VASION SRL în beneficiul tău, precum:
- marketing direct pentru promovarea produselor,
- evaluarea gradului tău de satisfacție
- de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prelucrarea datelor în alte scopuri decât cele contractuale și legale, o vom realiza numai în funcție de alegerile tale.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la SC VASION SRL. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa adresa justitiei pentru orice incalcare a drepturilor dumneavoastra privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa SC VASION SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

SC VASION SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, etc., alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.

S.C.VASION S.R.L. este inregistrat ca operator de date cu caracter personal cu numarul 15025/2009.

Pentru mai mutle detalii ne puteti contacta la protectia.datelor@vasion.ro.

Pentru mai multe detalii despre Politica de cookies putet iaccesa pagina noastra AICI.


Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat