Despre noi - Vasion.ro

Vasion a fost infiintata in anul 1992, cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comertul cu materialele de constructii.

In decursul celor 28 ani de activitate, societatea a dezvoltat o retea proprie de magazine (14 magazine si 6 depozite) pe raza jutetului Bacau.

www.vasion.ro - magazin online reprezinta, in prezent, si o baza de informare pentru clienti despre produsele comercializate de noi, unde se gasesc detalii tehnice, preturi, recomandari, solutii practice legate de produse si nu numai.

Viziune - VASION e pentru tine! Dumneavoastra sunteti coleg, client, partener de afaceri!

Misiune Sa lucram ca pentru fiecare client al nostru, intern sau extern, fiecare partener de afaceri, sa castige impreuna cu noi pe termen lung.

 

Credem in valori!

Profesionalism - Promovam profesionalismul in relatiile cu colegii, clientii, partenerii nostri. Perfectionarea continua a angajatilor si programele adecvate de instruire constituie prioritati permanente pentru noi.

Echipa - Suntem o echipa, construim impreuna succesul prin implicarea si aprecierea fiecaruia dintre noi.

Respect - Ne respectam colegii, clientii, partenerii de afaceri, respectam munca lor si a noastra.

Responsabilitate - Ne asumam responsabilitatea indeplinirii angajamentelor luate in fata clientilor, partenerilor, colegilor.

Politicile companiei Vasion sunt orientate catre mai multe domenii: securitate, sanatate, mediu si calitate.

In centrul preocuparilor noastre se afla permanent satisfacerea cerintelor si asteptarilor tuturor partenerilor, respectiv clientilor nostri. In vederea cresterii continue a calitatii produselor si serviciilor oferite, in conditiile folosirii optime a resurselor epuizabile si fara a prejudicia mediul inconjurator, sanatatea si securitatea personalului si partenerilor, ne angajam sa:

- imbunatatim continuu performanta, eficienta si eficacitatea sistemului de management integrat calitate-mediu-OH&S

- identificam continuu pericolele, evaluam riscurile si implementam masuri de control adecvate

- antrenam intregul personal in directia realizarii obiectivelor de calitate, mediu, OH&S stabilite

- asiguran conformarea la legislatia actuala si viitoare privind protectia mediului, sanatatea si securitatea ocupationala, referitoare la activitatile desfasurate.

 

In scopul implementarii politicii in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale, pentru satisfactia deplina a partenerilor nostri si mentinerea increderii in serviciile oferite, am stabilit urmatoarele obiective:

- cresterea continua a satisfactiei clientului

- imbunatatirea continua a proceselor interne si a performantelor economice, de mediu, sanatate si securitate ocupationala si prevenirea poluarii mediului inconjurator

- imbunatatirea competentelor personalului prin asigurarea resurselor necesare si instruire

- realizarea unei culturi si a unei mentalitati proactive a personalului in ceea ce priveste calitatea, prootectia mediului inconjurator, sanatatea si securitatea la locul de munca

 

Politica in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale este analizata periodic pentru adecvare, este adusa la cunostinta personalului societatii prin instruire si afisare in toate compartimentele functionale si este disponibila pentru public pe site-ul companiei, www.vasion.ro.


Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat