Servicii - Vasion.ro

*OFERTELE DIN SUNT VALABILE ÎN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL*
*REDUCERILE DIN CAMPANII NU SE CUMULEAZĂ CU REDUCEREA DE 3% A CARDULUI VASION*

LIVRARE MARFA

CONSULTANȚĂ

SOLUȚII FINANȚARE

COMENZI SPECIALE

COLORARE EMAILURI/VOPSELURI

LIVRARE MATERIALE GRELE

RETURNARE PRODUSE

Gama de produse comercializate in reteaua Vasion acopera necesitatile clientilor de la materiale de constructii, instalatii, amenajari interioare si exteriare pana la  cele pentru scule si unelte.

In afara de acestea, clientii Vasion beneficiaza de numeroase servicii, de la consultanta specializata pana la comenzi speciale, transport si retur produse.

Livrare marfa

Ati gasit produsele de care aveti nevoie pentru constructia, renovarea sau amenajarea casei dumneavoastra! Nu trebuie sa va faceti griji in privinta modului de transport al acestora. Cu mijloace de transport potrivite si specializate (masini echipate cu macara si/sau motostivuitor) oferim livrare si descarcare (cand se livreaza cu masini specializate), pe raza localitatii, pentru produsele cumparate din magazinele noastre, in 48h din momentul achitarii facturii. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la domiciliul clientului si durata pentru livrare.

*Serviciu supus unor termene si conditii.

Detalii suplimentare despre acest serviciu puteti obtine din magazinele noastre sau sunand la sediul central Vasion.

Consultanță gratuită

Va oferim consultanta tehnica gratuita pentru proiectele sau constructiile pe care dumneavoastra le aveti in derulare, in calculul necesarului de material, a consumurilor specifice, in alegerea potrivita pentru dumneavoastra, cat si in metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale.

Acest serviciu este oferit atat de agentii care se deplaseaza la client cat si in magazinele noastre.

Solutii de finantare - Rate

Punem la dispozitia clientilor posibilitatea de achizitionare a produselor dorite mult mai usor. In rate, prin credite de consum oferite de BRD Finance, Card Avantaj si BT Direct.

Comenzi speciale

Vasion ofera clientilor posibilitatea comandarii produselor, chiar daca acestea nu se afla in stoc. Clientii vor fi anuntati in momentul in care produsele comandate ajung in magazin.

Colorare emailuri si vopseluri

Oferim clientilor posibilitatea de a alege nuanta dorita pentru vopsele lavabile, emailuri, dintr-o paleta de sute de culori, totul fiind gata in cateva minute.

*Serviciu disponibil doar in magazinele: Showroom Bacau (inclusiv colorare emailuri), Abatorului Bacau, 9 Mai Bacau, Onesti 2, Comanesti si Tg. Ocna.

Livrare materiale grele

Cu mijloacele de transport potrivite se poate asigura transportul si descarcatul materialelor grele (BCA, caramida si altele). Detalii in magazinele Vasion.

Returnare produse

Vasion ofera  consumatorilor, asa cum sunt definiti la art. 2 pct. 1 din OUG nr. 34/2014, serviciul de returnare al produselor conform politicii interne si legislatiei in vigoare.


Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat