COPEX PVc 13 MM NEGRU 320n 50ml/rola Mareste

Produs nou

COPEX PVC 13MM NEGRU 320N 50ML/ROLA

Detalii

239 Produse

COPEX PVc 13 MM NEGRU 320n 50ml/rola

20109267

In stoc

0,80 lei / ML TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.

COPEX PVC 13MM NEGRU 320N 50ML/ROLA

Detalii

 

Descriere produs

Informatii

Tubul flexibil de tip copex este fabricat din PVC și este utilizat în principal în instalațiile electrice. Acesta joacă un rol important în prevenirea incendiilor cauzate de scurtcircuit sau supraincalzirea cablurilor. Tubul copex oferă protecție și izolație electrică, asigurând o conduită sigură și fiabilă pentru cablurile electrice.

Cu o rezistență la comprimare de 320 N, tubul copex este capabil să reziste la presiuni mecanice și să protejeze cablurile împotriva deteriorărilor. Acesta este ideal pentru utilizarea în case și construcții din lemn sau OBS (placă de lemn aglomerată orientată), oferind o soluție eficientă și sigură pentru rutarea și protejarea cablurilor electrice.

În concluzie, tubul flexibil copex fabricat din PVC este o opțiune ideală pentru instalațiile electrice, oferind protecție și izolație pentru cablurile electrice, și contribuind la prevenirea incendiilor și supraincalzirii. Cu o rezistență la comprimare de 320 N, acest tub este potrivit pentru utilizarea în case și construcții din lemn sau OBS, avand diametrul de 13 mm.

Specificatii tehnice

Rezistenta la compresiune320 N
Diametru13 mm
CuloareNegru
MaterialPVC
Lungime rola50 m

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat