COPEX PVC CU FIR32 MM NEGRU 50ml/rola GEWISS Mareste

Produs nou

COPEX PVC CU  FIR 32 MM NEGRU  50ML/ROLA GEWISS 

Detalii

92 Produse

COPEX PVC CU FIR 32 MM NEGRU 50 M/ROLA GEWISS

20109302

In stoc

3,50 lei / ML TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.

COPEX PVC CU  FIR 32 MM NEGRU  50ML/ROLA GEWISS 

Detalii

 

Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Descriere produs

Informatii

Produsul COPEX PVC CU FIR32 MM NEGRU este o rolă de material izolant din PVC, fabricată de GEWISS. Aceasta are o lățime de 32 mm și este de culoare neagră. Rolă conține 50 ml de material și este utilizată în principal pentru izolarea și protecția cablurilor electrice.

Materialul PVC (policlorură de vinil) este un polimer termoplastic rezistent și durabil, care oferă izolație electrică și protecție împotriva factorilor externi, cum ar fi umezeala, praful și substanțele chimice. Acesta este un material comun utilizat în industria electrică și în instalațiile electrice rezidențiale și comerciale.

Rolul de PVC cu lățimea de 32 mm este potrivit pentru cablurile de dimensiuni medii și este ușor de instalat. Acesta poate fi tăiat și ajustat la dimensiunile necesare, asigurând o fixare fermă și o acoperire completă a cablurilor.

GEWISS este un producător recunoscut de echipamente și accesorii electrice, oferind soluții inovatoare și fiabile pentru instalații electrice. Produsele lor sunt concepute pentru a asigura siguranța și eficiența în utilizarea cablurilor și pentru a satisface standardele industriale și rezidențiale.

COPEX PVC CU FIR32 MM NEGRU 50ML/ROLA GEWISS este un produs util și calitativ, potrivit pentru protejarea și izolarea cablurilor electrice în diferite aplicații.

Specificatii tehnice

Diametru32 mm
CuloareNegru
Lungime rola50 m

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat