Produs nou
Sulfat de cupru pentahidrat.
1 Obiect Produse
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Nu aplicati amestecul pe perioada infloririi.
Continut: sare de cupru (sulfat) – cristale albastre solide.
Sulfatul de Cupru se poate utiliza ca materie prima la fabricarea altor produse cum sunt zeama bordeleza, sulfatul de cupru tribazic, hidroxidul de cupru, substante care sunt autorizate pentru utilizare in protectia plantelor pe teritoriul Romaniei si este utilizat in agricultura si in viticultura in Austria, Polonia, Germania, Franta etc.
Sulfatul de cupru sau piatra vanata, se foloseste la stropirea legumelor, pomilor fructiferi, vitei de vie, impotriva manei. Combaterea manei se face prin stropiri repetate (saptamanal) cu o solutie (zeama bordeleza) la o concentratie de: 0.75-1% sulfat de cupru si 0,5-0,75% var nestins sau 1-1,5% var stins pasta.
Sulfatul de cupru (piatra vanata) se dizolva separat in apa calda, apoi se amesteca cu solutia de var si se completeaza cu restul de apa. Solutia preparata se foloseste in maxim 12 ore.
-A se utiliza numai in caz de necesitate recunoscuta;
-Nu depasiti dozele corespunzatoare;
-Nociv in caz de inghitire;
-Provoaca o iritare grava a ochilor;
-Provoaca iritarea pielii;
-Foarte toxic pentru mediul acvatic cu efecte pe termen lung;
-Spalati bine mainile dupa utilizare;
-A nu se lasa la indemana copiilor.
Produsul poate fi utilizat pentru fertilizarea foliara a plantelor.
Momentul utilizarii : in caz de necesitate recunoscuta.
Mar: Utilizati 0,6 kg Cuprifert dizolvat in 100 l apa. In caz de ploi abundente repetati fertilizarea.
Tomate: Utilizati 0,6 kg Cuprifert dizolvat in 100 l apa. In caz de ploi abundente, repetati fertilizarea.
Vita de vie: Utilizati 0,6 kg Cuprifert dizolvat in 100 l apa. In caz de ploi abundente, repetati fertilizarea.
Nici un comentariu

Apăsând „Sunt de acord” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de confidentialitate mai multe despre cookies.