Vineri, 24 Ianuarie, magazinele Vasion și Serviciul Suport Clienți vor avea program normal de funcționare. Vezi programul!

Produs nou

Plasa gard impletita, sub forma rombica, din sarma moale zincata.

Detalii

PLASA GARD ZINCATA

Vedeti mai jos preturile si variantele de produs sau click pe butonul "Alege varianta" pentru a vedea tipurile de produs si preturile acestora!

Rating 

Plasa gard impletita, sub forma rombica, din sarma moale zincata.

Detalii

 
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Descriere produs

Informatii

Plasa gard impletita din sarma moale zincata, are un grad mare de elasticitate si durata lunga de viata si se utilizeaza pentru uz gospodaresc, agricultura, confectionare custi, tarcuri, imprejmuiri, confectionare panouri de gard, garduri, confectii metalice, etc.

Plasa impletita de gard zincata este o retea formata prin impletirea pe utilaje specializate a firelor de sarma zincata din care se obtin ochiuri patrate (50x50 mm).
Plasa impletita de gard prezinta un grad semnificativ de flexibilitate, datorita proprietatilor constructive ce caracterizeaza firele de sarma.
Impletiturile din sarma zincata sunt destinate in general in consolidarii galerilor de mina, indiguiri (gabioane ) imprejmuirilor (industrial, residential, sportiv, agricol).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat