Produs nou
Poate fi utilizată ca şapă flotantă, glisantă (pe folie de polietilenă) sau şapă de aderenţă şi de asemenea la sistemele cu încălzire prin pardoseală fără aditivi suplimentari. Se poate folosi şi pentru montarea pavelelor de beton, plăcilor (placajelor) de beton, precum şi ca beton de egalizare pe terase şi balcoane.
180 Obiect Produse
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Produsul se recomanda si pentru montarea pavelelor de beton, placilor de beton la pardoseala si altele. Sapa are o granulatie < 4 mm, iar consumul estimativ este de 20 kg / m2 / cm. Inainte de aplicarea sapei, se recomanda ca stratul suport sa fie uniform, nivelat, uscat, neinghetat, stabil, rezistent si curat. Temperatura aerului, a materialului si a suportului in timpul prepararii si procesului de priza trebuie sa fie fie cuprins intre 5°C si 30°C.
Baumit Solido E 225 este ambalat in sac de 40 kg.
| Consum | 20 kg / mp / cm |
| Granulatie | 4 mm |
| Temperatura de lucru | +5 - +30 g C |
| Timp de uscare | 48 h |
| Ambalare | sac 40 kg |
| Apa de omogenizare | 4 l/sac 40 kg |
| Compozitie material | ciment, nisip, aditivi |
| Granulatie maxima | 4 mm |
Nici un comentariu
Sapa Top 1 are in compozitie ciment, nisip, superfluidificator si poate fi utilizata pentru sapele normale, pe suporturi clasice, ca sapa normala sau ca strat de baza pentru sapa autonivelanta, la egalizarea suprafetelor interioare sau exterioare. Este indicata pentru hale industriale cu trafic greu.
Sapa ADEPLAST Top 2 contine ciment, nisip, superfluidificator si poate fi utilizata pentru egalizarea suprafetelor interioare sau exterioare ale sapelor de ciment, ale suprafetelor de beton, in vederea unor acoperiri calde (linoleum, dale din PVC), acoperire cu mocheta, parchet, gresie, realizarea fundurilor de bazine de inot inainte de vopsire, strat...

Apăsând „Sunt de acord” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de confidentialitate mai multe despre cookies.