Produs nou
Ea nu trebuie numai să raspundă exigenței de etanșeitate, dar trebuie să satisfacă și o serie de exigențe referitoare la durabilitate, rezistență și foc, aspect estetic.
4 Obiect Produse
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Descriere produs:
Învelitoarea de țiglă ceramică este una din cele mai vechi tipuri de învelitoare cunoscută.
Avantaje:
Etanseitate;
Adaptabilitate la orice acoperis;
Montaj simplu si usor de realizat;
Aspect estetic deosebit;
Durabilitate;
Rezistenta mecanica ridicata si rezistenta la deformari;
Rezistenta la temperaturile ridicate si razele UV;
Garantie.
Creeaza un aspect arhitectural placut
Mod de utilizare:
Pentru fixare, tiglele sunt prevazute cu ciocuri de fixare si gauri.
Este recomandata fixarea in holdsuruburi sau cuie.
Monteaza tiglele cat mai strans pentru a evita patrunderea zapezii in caz de viscol.
Tiglele de aerisire se folosesc in cazul folosirii foliei anticondens.
Fixeaza tiglele de aerisire simetric, o piesa la al doilea rand de la coama si una la al doilea rand de la streasina.
Numarul acestora este de o pereche la 1 metru liniar de acoperis.
Este recomandata folosirea parazapezilor impotriva alunecarii zapezii de pe acoperis.
Acestia se monteaza in functie de cantitatea de precipitatii si de panta acoperisului.
| Material | ceramica |
Nici un comentariu
Coama clasica este un accesoriu comun tuturor tipurilor de tigla din argila arsa, utilizat pentru realizarea inchiderea invelisurilor pentru acoperis la partea superioara.
Tigla cu imbucare realizata din agila arsa utilizata la realizarea invelitorilor pentru acoperisuri.
Tigele ceramice Tondach Tango Plus - culoarea maro cu finisaj satinat fac parte din gama Tondach Clasic. Acesta se remarca prin formele clasice pentru piata locala si ofera acoperisului tau frumusete atemporala si farmec natural.

Apăsând „Sunt de acord” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de confidentialitate mai multe despre cookies.