STATIE DEDURIZARE AQUA PUR SOFT Mareste

Produs nou

STATIE DEDURIZARE AQUA PUR SOFT

Vedeti mai jos preturile si variantele de produs sau click pe butonul "Alege varianta" pentru a vedea tipurile de produs si preturile acestora!

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.
 
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Descriere produs

Informatii

Duritatea apei este cauza frecventa de defectiuni ale instalatiilor de incalzire, in special centrale termice, boilere, electrocasnice (masina de spalat, fier de calcat, etc), efecte care duc la cheltuieli suplimentare si chiar la deprecierea confortului. Un alt efect al apei dure este spumarea redusa a detergentilor si sapunurilor care conduce la cresterea cheltuielilor de intretinere a locuintei. Alte efecte ale apei dure sunt de natura estetica cum ar fi depunerile pe obiectele sanitare si de confort cum ar fi deprecierea hainelor, uscarea pielii si a parului.
Dedurizarea prin schimb de ioni este cea mai simpla si convenabila metoda pentru a reduce duritatea apei. Rasinile schimbătoare de ioni atrag si retin ionii de calciu si magneziu dizolvati in apa si sunt inlocuiti cu ionii de sodiu. Cand se consuma volumul de apa intre doua regenerari, rasina se va regenera cu solutie de clorura de sodiu (saramura). Ciclurile regenerarii sunt: Backwash (spalare inversa), Brine draw (alimentare cu saramura), Rinse (clatire) si Refill (reumplere).

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat