Produs nou
5000068479 712 VALROM INDUSTRIE SRL 40001974 TEAVA PEX D16 CU BARIERA DE OXIGEN 200 M 400,00 588,00 RON 47,00 33,00 11.03.2011 2,00 2,66
0 Obiect Produse
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Cod: 40001976 | In stoc | 5,00 lei / m | m | Adauga |
Caracteristici:
Rezistenta la abraziune, depuneri si coroziune: stratul de Pex nu sufera modificari generate de efectele coroziunii si ale depunerilor. Suprafata tubulaturii nu va coroda in timp, eliminandu-se riscul desprinderii unor particule de rugina, coji de calcar sau solzi rezultati din coroziunea galvanica. Tubul Pex este deosebit de rezistent la abraziune. Aceasta caracteristica este foarte importanta, in special in zona curbelor pe traseu, unde se mareste actiunea abraziva a impuritatilor prezente in apa, in conditiile unei viteze mari a fluidului tranzitat.
Rezistenta chimica si electrochimica: teava Pex nu este afectata de actiunea apelor agresive, cu PH scazut. De asemenea, prezinta un grad ridicat de rezistenta la actiunea aditivilor adaugati in apa si nu este afectat de prezenta materialelor de constructie, precum cimentul, gipsul etc.
Rezistenta foarte mare la temperaturi si presiuni inalte.
Rezistenta foarte buna la temperaturi scazute.
Inalterabilitate in timp: teava Pex utilizata in conditii normale de folosire, respectiv presiuni pana la 10 bar si temperatura de functionare 0-95°C, prezinta o rezistenta foarte mare la procesul de imbatranire.
Nici un comentariu
Teava de cupru izolata pentru instalatii.
Teava PPr se comercializeza la metru liniar iar o bara are 4 m. Presiune nominala este de 20 bar.
Teava PPr se comercializeza la metru liniar iar o bara are 4 m. Presiune nominala este de 20 bar.
Se foloseste cu prioritate la instalatiile de incalzire, sanitare si pentru instalatii mari.
Vas de expansiune inchis cu membrana Zilmet,...
118,50 lei
Apăsând „Sunt de acord” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de confidentialitate mai multe despre cookies.