IDEAL pentru mobilier sau constructii din lemn.
Agatator cu filet, tip C pentru lemn.
Caramida plina cu model pe 3 dintre fetele de expunere ce se utilizeaza la realizarea: zidariilor aparente (garduri, gratare, seminee, crame, imbracamintile exterioare ale cosurilor de fum, zidarii de fatada), peretilor structurali, peretilor nestructurali (de compartimentare, de inchidere), peretilor inramati la constructii in cadre.
Surub dulgherie din otel, cu cap inecat, pentru imbinarea elementelor din lemn.
Ideal pentru fixarea panourilor de plasa bordurata pe suport metalic.
Saiba otel/cauciuc EPDM 6.3x22mm.
Oțelul beton laminat la cald, cu profil periodic este utilizat la armarea betonului, la elemente şi structuri din beton armat şi beton precomprimat, în construcţii civile şi industriale.
Transformă rugina în grund rezistent, necesar pentru toate tipurile de acoperiri ulterioare. Creeaza o pelicula de protectie care inhiba dezvoltarea ruginei si permite aplicarea vopselei direct pe suprafata tratata cu Chelade. Protectie pentru metal.
Saiba elastica zincata grower DIN 127, de la Sea, de diferite dimensiuni.
Teava cu profil rectangular, potrivita pentru utilizari in constructii si confectii metalice.
Otel lat utilizat pentru confectii metalice, in constructii civile si industriale.
Brichete de foc Ecobriketts Barlinek sunt realizate exclusiv din rumegus si aschii de fag si stejar, fara impuritati nedorite. Efectul presiunii înalte transforma bricheta într-o structura compacta de înalta densitate. Productia de Ecobrichete nu implica adaugarea de potentiatori sau lianti artificiali. Sunt realizate exclusiv din subproduse de la...
Teava cu profil rectangular, potrivita pentru utilizari in constructii si confectii metalice.
Surub autofiletant cu cap saiba, pentru fixarea elementelor subțiri pe suprafețe metalice, din lemn sau PVC.

Apăsând „Sunt de acord” sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Află in sectiunea Politica de confidentialitate mai multe despre cookies.