Produs nou

Cuptor incorporabil electric Pyramis Ecoline 60IN 1015, 62 litri, clasa A, inox si sticla.

Detalii

1 Obiect

CUPTOR ECOLINE PYRAMIS 60IN 1015

40103705

In stoc

944,00 lei / buc TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.

Cuptor incorporabil electric Pyramis Ecoline 60IN 1015, 62 litri, clasa A, inox si sticla.

Detalii

 

Descriere produs

Informatii

Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii de a selecta multiple functii de gatire, cuptoarele Pyramis asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice nominalizeaza cuptoarele Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru gatirea alimentelor in bucatarie. Cuptoarele electrice asigura o gatire perfecta si un consum redus de energie, in plus, sunt foarte usor de utilizat. Folosind un cuptor electric Pyramis poti uita de surprizele neplacute si vei putea savura cu bucurie preparatele tale preferate alaturi de cei dragi.

Caracteristici generale:

Unknown ImageClasa A. Majoritatea cuptoarelor Pyramis au un consum redus, beneficiind de clasa A de eficienta energetica;
Unknown ImageElectric. Cuptoarele electrice multifunctionale asigura un gatit perfect cu un consum redus de energie electrica si sunt foarte usor de utilizat;
Unknown ImageSticla interioara. Usile cu strat triplu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta;
Unknown ImageVentilator tangential de racire. Cuptorul este prevazut cu un sistem care raceste partile exterioare ale acestuia, asigurand o utilizare in deplina siguranta.

Functii:

Unknown ImageIncalzire inferioara asistata de ventilator. Caldura emisa de rezistenta inferioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie potrivita pentru prepararea alimentelor cu gatire lenta sau pentru incalzire.

Unknown ImageGatit traditional asistat de ventilator. Caldura emisa de rezistenta inferioare si superioara este distribuita uniform de catre ventilator. Functie ideala pentru un gatit rapid si uniform.

Unknown ImageIncalzire superioara. Caldura este emisa din partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara si este distribuita uniform cu ajutorul ventilatorului. Functie ideala pentru a rumeni uniform preparatele sau pentru a prajii carne sau paine.
Unknown ImageGrill. Caldura este emisa in partea superioara a cuptorului, de rezistenta superioara. Functie ideala pentru a rumeni preparatele sau pentru a prajii carne sau paine.

Specificatii tehnice

Latime59.5 cm
Putere2047 W
Greutate35 kg
Inaltime59.5 cm
Adancime57 cm
Clasa de eficienta energeticaA
Lungime cablu1.5 m
Capacitate62 l
Dimensiune totala595x595x550mm

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat