ELECTROZI MONOLITH BASIC UONI Mareste

Produs nou

ELECTROZI MONOLITH BASIC UONI

Vedeti mai jos preturile si variantele de produs sau click pe butonul "Alege varianta" pentru a vedea tipurile de produs si preturile acestora!

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.
 
Acelasi produs puteti sa il cumparati si in urmatoarele variante
Descriere produs

Informatii

DESTINATIA SI DOMENIUL DE APLICARE

Electrozii UONI-13/55 PLASMA sunt destinati pentru sudarea in toate pozitiile spatiale a constructiilor importante si a conductelor din otel cu continut de carbon si otel slab aliat cu limita de rezistenta de la 500 MPa pana la 640 MPa, mai ales daca este necesara asigurarea rezistentei marite a imbinarilor sudate la fisurarea la cald. Au o larga aplicabilitate in domeniul constructiilor de poduri, in constructia si repararea  navelor si productia vaselor sub presiune.

Conditii privind utilizarea

Coeficientul topirii prin sudare – 0,5-11,5 g/A.h. Consumul de electrozi pentru 1 kg de metal depus prin sudare – 1,58 kg. Productivitatea nominala pana 115%.

Sudarea cu electrozii UONI-13/55 PLASMA se realizeaza cu curent continuu de polaritate inversa sau cu curent alternativ de la transformator cu tensiunea de mers in gol cel putin de 70±10V.

Electrozii cu diametrul de la 2,0 mm pana la 4 mm sunt destinati pentru realizarea sudarii in toate pozitiile spatiale, in afara de cea verticala ascendenta, iar electrozii cu diametrul de 5,0 mm – pentru sudare in pozitia orizontala pe suprafata verticala si pozitia vertical descendenta.

INFORMATII SUPLIMENTARE

Electrozii UONI-13/55 PLASMA se disting prin rezistenta crescuta a cordonului depus si de asemenea, asigura obtinerea unei cusaturi sudate de o puritate deosebita si cu un continut de hidrogen scazut. Posibilitatea efectuarii sudarii cu curent alternativ imbunatateste proprietatile cordonului sudat. Transferul rapid a metalului in picaturi fine la sudare cu UONI 13/55 asigura formarea usoara a cordonului sudat si o stabilitate mai buna a arcului electric.

Datorita adaugarii pulberii de fier in invelisul electrozilor, a crescut cu 20% eficacitatea utilizarii electrozilor UONI-13/55 PLASMA, si in acelasi timp: Sunt compensate pierderile de metal prin stropire.

Este redus consumul de electrozi cu 10-15%.

Este ridicata productivitatea topirii prin sudare cu 8-10%.

Zgura nu se amesteca cu baia de metal topit, se formeaza un cordon cu aspect estetic si cu o buna detasare a zgurii.

CALCINAREA INAINTE DE SUDARE

In conditii normale de depozitare, calcinarea inaintea sudarii nu este necesara. In caz de umezire, calcinarea se face la 380 – 420°C timp de 60 min.

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat