Produs nou

14 Produse

ELECTROZI MONOLITH RC LIFE 3.2 MM (SUPERTITFIN)

30100641

In stoc

13,98 lei / kg TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.
 

Descriere produs

Informatii

Certificare: AWSA 5.1:E6013 / ISO 2560-A-E 420 RC 11 

Tipul invelisului: rutil-celulozic

Proprietati mecanice ale metalului depus: Rm≥450N/mm2, A5≥22%, KCV/KCU≥78J/cm2 

Curentul de sudare: 80-120A

Sudarea se face cu curent continuu cu orice polaritate (recomandat cu polaritate inversa (+) la electrod), sau curent alternativ si o tensiune de mers in gol a echipamentului de minim 50A.

Lungimea electrodului: 350mm

Numar de electrozi in pachet: 35-38buc

Certificari: CE, TÜV, GOST
 
Ambalare: pachet de 1Kg, cu trei straturi de izolatie (plastic, carton, plastic)

 

DESTINATIA SI DOMENIUL DE APLICARE

Electrod universal destinat utilizarii largi in industrie si la domiciliu, cu eliminare redusa a aerosolului emis la sudare.

Este destinat pentru sudarea manuala cu arc electric in curent electric continuu sau alternativ a constructiilor obisnuite si a celor importante din otel cu continut scazut de carbon, care se livreaza conform DSTU 2651 / GOST 380 (St 0, St 1, St 2, St 3 de toate grupele A, B, V si toate gradele de dezoxidare – „KP”, „PS”, „SP”) si conform GOST 1050 (05kp, 08kp, 08ps, 08, 10kp, 10ps, 10, 15kp, 15ps, 15, 20kp, 20ps, 20), in toate pozitiile spatiale (in afara de pozitia verticala vertical descendenta pentru electrozi cu diametrul 5,0 mm).

Conditii privind utilizarea

- Coeficientul topirii prin sudare – 9,5 g/Ah.

- Consumul de electrozi pentru 1 kg de metal topit prin sudare – 1,75 kg.

- Electrozii marca MONOLIT RC (МОНОЛИТ РЦ) sunt destinati pentru sudarea imbinarilor de colt, cap la cap, de suprapunere din metal cu grosimea de la 3 la 20 mm.

- Electrozii sunt putin sensibili la calitatea de formare a marginilor, la prezenta ruginii si a altor impuritati de suprafata.

- In cazul sudarii de asamblare este posibil sa se lucreze in toate pozitiile spatiale fara schimbarea curentului de sudare. Sudarea cusaturilor verticale prin metoda „vertical descendenta” se realizeaza cu ajutorul unui arc scurt sau prin sprijin. Nu este recomandata permiterea scurgerii zgurii in fata arcului. Pentru aceasta, unghiul ridicarii electrodului fata de verticala trebuie sa constituie 40-70°. In pozitia inferioara electrodul trebuie sa fie inclinat in directia sudarii cu 20-40° de la verticala.

PROPRIETATI SPECIALE

- Electrozii MONOLIT RC (МОНОЛИТ РЦ) se disting de produsele identice ale altor producatori prin cantitatea redusa a eliminarilor si prin intensitatea formarii aerosolului la sudare si a manganului in timpul sudarii metalului. Aceastea s-au realizat pe calea alegerii materiei prime de o calitate superioara si datorita nivelului inalt de control asupra proceselor tehnologice de fabricare a electrozilor. Institutul de sudura electrica „E.O.Paton” al Academiei Nationale de Stiinte din Ucraina si Institutul medicinii muncii al Academiei Stiintelor Medicinale din Ucraina au confirmat ca emisiile de mangan sunt mai mici cu 30%, iar eliminarea substantelor toxice in aerosolul de sudare mai mica cu peste 28%.

- Electrozii MONOLIT RC (МОНОЛИТ РЦ) se disting prin amorsarea initiala si repetata usoara, prin arderea usoara si stabila a arcului, asigura mici pierderi a metalului prin stropi, topire si acoperire uniforma, o formare perfecta a metalului cusaturii, desprindere usoara a pojghitei de zgura.

-Este posibila realizarea sudarii la curenti extrem de scazuti. Pentru electrozii cu diametru mic, sudarea poate fi efectuata de la surse de alimentare, inclusiv cele de la reteaua de uz casnic.

- Folosirea usoara a electrozilor ofera posibilitatea de a suda si de catre sudorii incepatori.

- Sudarea in locuri greu accesibile. Puteti indoi electrodul fara deteriorarea invelisului.

- Este posibila sudarea pe suprafete atacate de acizi, vopsite si grase.

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat