Produs nou

Moara electrica profesionala de uruiala si faina este o moara electrica cu 20 de ciocanele si 4 site ce va usureaza munca in gospodarie.

Detalii

2 Produse

MOARA PENTRU CEREALE SI STIULETI DE PORUMB -PMP0043 RIV

20108860

In stoc

470,00 lei / buc TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.

Moara electrica profesionala de uruiala si faina este o moara electrica cu 20 de ciocanele si 4 site ce va usureaza munca in gospodarie.

Detalii

 

Descriere produs

Informatii

Moara electrica profesionala de uruiala si faina Wolfson MCR-1 (2in 1) este o moara electrica cu 20 de ciocanele si 4 site ce va usureaza munca in gospodarie. Ca si bonus pachetul include: un sac textil, o surubelnita tip stea, o perie si 10 saci de rafie.

Avantaje produs:

- capacitate de maruntire rapida;
- fiabilitatea crescuta a motorului;
- rezistenta foarte buna a cuvei metalice;
- calitatea imbunatatita a cutitelor;
- motor monofazic, asincron cu condensator de pornire.

Beneficii :

- functie de sfaramare a stiuletior de porumb;

- cuva metalica mare vopsita in camp electrostatic permite introducerea unei cantitati mare de boabe;
- durata de viata ridicata a utilizarii produsului in condtii optime: 7 - 10 ani.

Avantajul major consta in reducerea atat a consumului de electricitate cat si a riscul de blocare cu produsele care trebuiesc sfaramate, faina curgand cu usurinta prin sita. Pentru a obtine o faina mai fina trebuie sa folositi o sita mai fina iar pentru o faina cu granulatie mai mare se va folosi o sita cu gauri mai mari. Pentru aceasta moara exista 4 tipuri de site in functie de nevoile dumneavoastra. Aceasta moara este fabricata dupa cele mai inalte standarde in vigoare, avand o structura robusta si compacta, intretinere usoara, performante superioare, fiind utilizata pe scara larga atat in tara noastra cat si in alte tari europene. Permite o productie mare, in raport cu dimensiunile sale reduse. Folosirea produsului: starea de functionare si mediul inconjurator trebuie sa fie la o temperatura normala.

Cu moara Wolfson MCR-1 puteti efectua doua operatiuni:

1. De obtinere a uruielii - prin intermediul orificiului cilindric aflat pe capacul metalic al morii puteti introduce porumbul cu tot cu stiulete. (Recomandam utilizarea ocazionala a stiuletilor, de dimensiuni reduse si cu sita scoasa)
2. De obtinere a fainii - in orificiul larg de deasupra morii (cuva) introduceti boabele de porumb.

Datorita sitelor de diferite dimensiuni (2, 3, 4 si 5mm) puteti obtine rezultatele dorite. Moara trebuie asezata pe o masa, banc sau suport . Moara este prevazuta cu o talpa de sustinere si suruburi de prindere de aceea este recomandata prinderea morii de suportul pe care este asezata.

Moara de uruiala si faina 2 in 1 Wolfson este folosita in principal pentru macinarea culturilor mici sau a altor produse, cum ar fi: grau-paie, orez-paie, cereale, orez, grau, porumb, etc, in faina (pudra). Gospodarii si fermierii folosesc aceasta uruiala/faina pentru preponderent pentru hrana animalelor.

Ventilarea superioara a motorului, dar si senzorul se supra incalzire fac ca moara Wolfson sa poata fi folosita in conditii optime si cu riscuri minime de defectare a motorului electric.

Conditiile de lucru:

- locul de functionare al masinii ar trebui sa fie de ventilat, uscat, aerisit, cu luminozitate si prevazut cu echipament de stingere a incendiilor.

Este interzisa:

- utilizarea morii pentru: sfaramarea obiectelor din gradina cum ar fi chips-uri de fier, carbune, lemn, blocuri de piatra, etc.; produse care pot genera gaz sau substante periculoase; alte operatiuni decat cele pentru care este destinata.
- operarea morii de catre minori. (NU LASATI COPIII IN PREAJMA PRODUSULUI IN TIMPUL FUNCTIONARII ACESTUIA)

Accesorii incluse:

- 4 Site , pensula , surubelnita , sac colector furaje din material textil, 10 saci de rafie.

Specificatii tehnice

Latime400 mm
Lungime450 mm
Temperatura de lucru-30 / +40 °C
Utilizarecereale si furaje
Greutate22 kg
Alimentare230 V
Putere motor3600 W
Rotații3000
Tensiune nominala230 V
Frecventa50 hz
Viteza de rotatie3000 rpm
Capacitate maruntire (kg/h)320
Capacitate cos20 Kg
Dimensiuni cos (cm)32 x 30
Numar ciocanele20
Numar site4
Diametru orificii sita2 / 4 / 3 / 5 mm

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat