MORTAR CERESIT HIDROIZOLANT CR 90 25 KG Mareste

Produs nou

Ceresit CR 90 Crystaliser furnizeaza acoperire prin cristalizare pentru impermeabilizarea cladirilor si a elementelor structurale.

Detalii

8 Produse

MORTAR CERESIT HIDROIZOLANT CR 90 25 KG

10004041

In stoc

144,00 lei / buc TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.

Ceresit CR 90 Crystaliser furnizeaza acoperire prin cristalizare pentru impermeabilizarea cladirilor si a elementelor structurale.

Detalii

 

Descriere produs

Informatii

Ceresit CR 90 Crystaliser este conceput pentru impermeabilizarea si rezistenta la umezeala a substraturilor minerale nedeformabile. Solutia de impermeabilizare Ceresit CR 90 Crystaliser poate fi folosita la impermeabilizarea balcoanelor, soclurilor, a subsolurilor si implicit a peretilor de subsol, a instalatilor de tratare a apelor menajere, a rezervoarelor de apa cu o adancime a apei de pana la 15 m, a rezervoarelor cu apa pentru stingerea incendiilor si a piscinelor de pana la 20 m² realizate din beton monolit. De asemenea, Ceresit CR 90 Crystaliser este folosit pentru impermeabilizarea betonului si betonului armat, zidariei cu rosturi pline si a tencuielilor minerale.

Caracteristici:
- impermeabilizeaza prin cristalizare;
- rezista la presiunea pozitiva si negativa a apei;
- etanseaza microfisurile din beton pana la 0,4 mm;
- conlucreaza cu banda izolanta;
- permeabila la vapori;
- rezistenta la inghet;
- aplicare economica;
- poate fi aplicata prin pensulare sau spacluire.

Domenii de utilizare:
- CR 90 este conceput pentru impermeabilizarea si rezistenta la umezeala a substraturilor minerale nedeformabile. Ceresit CR 90 actioneaza in doua moduri – formeaza un strat impermeabil pe suprafata suporturilor si suplimentar, in timpul exploatarii structurii, formeaza cristale in porii suprafetei etansate.
- Sarurile insolubile penetraza in structura capilara a betonului unde – prin contactul cu apa – ele formeaza in mod treptat cristale. Acest proces de formare a cristalelor duce in timp la o inchidere completa a fisurilor capilare, eliminaduse astfel trecerea apei in beton in ambele directii. Cristalizarea poate fi perceputa ca o protectie suplimentara a substraturilor in cazul unei degradari locale sau a unei spargeri cauzate de fisurile statice.
- Ceresit CR 90 poate fi folosit la impermeabilizarea balcoanelor, soclurilor, a subsolurilor si implicit a peretilor de subsol, a instalatilor de tratare a apelor menajere, a rezervoarelor de apa (incluzand rezervoarele de apa potabila)cu o adancime a apei de pana la 15 m, rezervoare cu apa pentru stingerea incendiilor si piscine realizate din beton monolit de pana la 20 m².
- CR 90 este folosit pentru impermeabilizarea betonului si betonului armat, zidariei cu rosturi pline si a tencuielilor minerale.
- Poate fi aplicat pe partea pozitiva a sensului de patrundere al apei panã la 15 m precum si pe partea negativa pana la 5 m.
- Ceresit CR 90 conlucreaza perfect cu banda de etansare Ceresit CL 152 la imbinarile dintre pereti, podea si la rosturile de dilatatie.
- Ceresit CR 90 poate fi aplicat si la colturi in combinatie cu Ceresit CL 56, Ceresit CL 57 si Ceresit CL 53.
- In cazul solicitarilor mecanice, precum si a traficului pietonal, stratul de hidroizolatie trebuie sa fie protejat prin aplicarea unei acoperiri de pardoseala, prin placare ceramica cu adezivii Ceresit CM 12, CM 16, CM 17, CM 25 sau a unui mortar fara continut de ipsos.
- Suprafetele deformabile cum ar fi placile de gips carton necesita utilizarea produselor de etansare flexibile ca: Ceresit CR 166, CL 50, CL 51. Daca exista scurgeri de apa ce pot spala materialul acestea trebuie oprite pe moment cu mortare rapide cum ar fi Ceresit CX 1 sau Ceresit CX 5. In plus, Ceresit CR 166 trebuie utilizat pentru etansarea teraselor si a pardoselilor incalzite.

Specificatii tehnice

BrandCeresit
Cantitate25 kg
Consum3 - 8 kg/mp
Domeniu de aplicarecasnic / industrial
Flexibilitaterigid
Temperatura de lucru5 - 30 °C
Tip suprafataabsorbanta
Timp de punere in opera2 ore
Timp de uscare24 ore
Timp de intarire48 ore
Timp dupa care se poate acoperi7 zile
Destinatieinterior / exterior

Descarcari

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat