Produs nou

Stejar Melba maro este un decor de lemn natural si cald, cu aspect autentic, cu usoare crapaturi si pori proeminenti izolati.

Detalii

PARCHET EGGER EPL 191/32 STEJAR MELBA MARO 8 MM 1.9948

50103132

In stoc furnizor

57,00 lei / mp TVA Inclus

Rating 

Preț valabil în limita stocului disponibil.

Stejar Melba maro este un decor de lemn natural si cald, cu aspect autentic, cu usoare crapaturi si pori proeminenti izolati.

Detalii

 

Descriere produs

Informatii

De la o sufragerie confortabila la o mansarda purista, de la un spatiu rustic pentru servit masa, la o camera de hotel primitoare: laminatul este unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseala. Si unul dintre cele mai versatile. Datorita varietatii decorurilor autentice, de la aspectul cochet al lemnului masiv, la luminozitatea si eleganta scandinava cu stil, designul perfect poate fi regasit in fiecare incapere si fiecare dorinta in materie de amenajari interioare. Alaturi de gama vasta de decoruri, pardoseala Egger dispune de o executie de inalta calitate si caracteristici functionale. Este rezistenta si usor de intretinut, flexibila si usor de montat. Toate acestea la un raport pret-performanta excelent. Simtiti la fiecare pas calitatea pardoselii Egger.

  • Rezista la umiditate pana la 72 de ore datorita structurii speciale a produsului cu panou suport Aqua+ și montare potrivita pe forma cu sistemul de instalare CLIC it!
  • Ideala pentru bucatarii, bai si holuri, precum si pentru uz comercial cu standarde inalte de curatenie - usor de curatat cu un aspirator cu aburi
  • Montare flexibila datorita sistemului de instalare CLIC it! cu sau fara adeziv

Specificatii tehnice

Latime193 mm
Lungime1292 mm
Pretabil la incalzirea in pardosealaDa
Culoarestejar melba maro
Mod de ambalare (mp/cutie)1.99
Grosime8 mm
Clasa de trafic32 - pentru toate aplicaţiile rezidenţiale cu utilizare grea precum şi pentru aplicaţii comerciale şi spaţii publice cu utilizare normală.
TeșituriTeșituri pe 4 laturi - faţeta-V circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Tip produsinterior

Recenzii

Nici un comentariu

Adauga un review

Produse conexe

Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat
Intreaba-ne orice!
×
Buna ziua, Suntem aici sa va ajutam!
Whatsapp contact Phone contact Smartsupp chat